Over ons

Welkom bij Top tuin Emmen 

Wij van Top tuin Emmen staan voor onze diensten. Wij leveren kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bij ons geldt afspraak = afspraak en uiteraard geven wij garantie op het geleverde werk.

De wensen en dromen van de klant staan bij ons centraal en wij zorgen er altijd voor dat, met goede communicatie, een prachtig eind product wordt geleverd. Met passie voor alles wat met de tuin te maken heeft, houden wij ons al heel wat jaren bezig. Wij verzorgen niet alleen kleine werkzaamheden, maar leggen ook verlichting in uw tuin aan, vervangen steigers, plaatsen blokhutten of overkappingen met veel plezier in uw tuin. 

Alle materialen die nodig zijn voor de klus kunnen wij leveren, uiteraard bent u ook vrij om zelf de materialen te regelen als u dat wenst.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons. Wanneer u wilt kunt u ons ook bellen voor een geheel vrijblijvende afspraak. Wij zijn bereikbaar via : info@toptuinemmen.nl of via telefoonnummer 0591 - 23 93 47

IMG_2651
Screenshot_1


Onze leveranciers / producenten

Bij Top tuin Emmen werken we met een aantal leveranciers. Bij de keuze van een leverancier gaat het ons om de service van een bedrijf, het assortiment, maar voornamelijk ook om de kwaliteit. Wij eisen voor alle materialen gewoon goede kwaliteit. Hier ziet u enkele leveranciers/producenten die wij gebruiken.

lubbers
Lubbers Emmen

Net als bij Zwaagstra kunt u zelf materialen bekijken en uitzoeken bij Lubbers Emmen. U weet dan wat de kosten worden en wij kunnen regelen dat de bestelling op de juiste dag wordt geleverd. Voor het afrekenen krijgt u van ons een factuur.

Screenshot_2
Hillhout

Wij leveren enkel goede kwaliteit hout en Hillhout is hier één van onze producenten/leveranciers. Op de website van Hillhout kunt u al inspiratie opdoen. Wij hebben ook boeken van Hillhout voor u ter inspiratie.

Screenshot_3
Houthandel Bos

Houthandel Bos is ook één van de hout leveranciers. Bij hun weten we dat het hout wat we bestellen van goede kwaliteit is. 

Screenshot_1
Zwaagstra Sierbestrating

Net als bij Zwaagstra kunt u zelf materialen bekijken en uitzoeken bij Lubbers Emmen. U weet dan wat de kosten worden en wij kunnen regelen dat de bestelling op de juiste dag geleverd wordt. Voor het afrekenen krijgt u van ons een factuur.

Screenshot_4
Lightpro

Voor de buitenverlichting maken wij gebruik van het merk LightPro. Dit is een kwalitatief goed merk. Prijstechnisch zit dit merk in een aardige prijsklasse. Nee, geen bouwmarkt prijs, maar je krijgt wel kwaliteit voor een redelijke prijs.

Aandacht voor de klant...

715

Rustig bespreken we uw wensen bij u aan tafel en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

IMG20220812140043

Voor elk idee hebben wij wel een boek(je) liggen zodat u inspiratie kan opdoen en lekker rustig kunt bekijken wat u zoal wil.

DSC00154

Communiceren tijdens het werk vinden wij belangrijk. U blijft bij het werk betrokken en we kunnen nog wijzigingen in overleg uitvoeren.