TUINONDERHOUD

IMG_9716
IMG_9687
725

       Uw tuin heeft onderhoud nodig. Onderhoud kan bestaan uit grasmaaien, onkruid verwijderen tot snoeien van struiken, een haag etc.


Top tuin Emmen kan uw helpen bij alle soorten van onderhoud.

U kan zelf aangeven wat u door ons gedaan wilt hebben en of u wilt dat wij het groenafval afvoeren of dat u dit zelf regelt.


Over het algemeen komen wij altijd met 2 personen en is de minimale afname een blok van 2 uur. Dus als u maar een klein onderhoudsklusje heeft, zorg dan dat er iets meer werk is, want u betaald altijd de minimale afname van 2 uur.


Ook voor onderhoud komen we altijd eerst bij u langs om de situatie te bekijken.


De kosten zijn vrij makkelijk te berekenen :

- Uurtarief per persoon (minimale afname 2 uur)        € 37,50 incl. Btw

- Afvoerkosten per aanhangwagen   € 65,=

- Gebruik per motor/electra gereedschap   € 22,50 (excl brandstof motor gereedschap)


Het is uiteraard best serieus geld. Maar meestal moeten wij eerst veel achterstallig werk wegwerken en dat kost altijd het meeste geld.

Wanneer we het daarna alleen maar hoeven bijhouden, dan zijn we natuurlijk veel sneller klaar en kost het u een stuk minder.


Wanneer u periodiek onderhoud door ons wilt laten uitvoeren, dan wordt met u overlegd hoe vaak u dit graag wilt. Stel u wilt ongeveer om de 4 weken onderhoud, dan bellen wij u altijd eerst op na ca 3 weken om u in te plannen.

Denkt u op dat moment dat het nog niet nodig is, dan spreken we met u af dat we bijvoorbeeld 2 weken later weer eens bellen.

Zo blijft ook het onderhoud altijd vrijblijvend zonder enige verplichting.

Groene vingers...

Ook van onderhoud moet u best wel een beetje verstand hebben, want u kunt niet zomaar altijd even gaan snoeien of een plant lijkt op onkruid, maar is het niet.

Onze medewerkers hebben echt groene vingers en hebben de juiste kennis van bomen en planten.

Laat u eens vrijblijvend adviseren omtrent het onderhoud van uw tuin. U kunt altijd later nog beslissen of u met ons in zee gaat.